Handelsbetingelser hos BetterFitness ApS

 

Generelle oplysninger

BetterFitness ApS

Avedøreholmen 84

2650 Hvidovre

CVR nr.: 40562117

Telefon: +45 52 11 86 18

Email: info@betterfitness.dk

 

Prisfejl

Hos BetterFitness ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Desuden forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

 

Betaling

BetterFitness ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, MobilePay og ViaBill. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Erhvervskunder kan anvende bankoverførsel: DANSKE BANK - Reg. nr.:  3409   Konto nr.: 12823347

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

Levering

BetterFitness ApS sender til hele Danmark. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen. Fragtpriser fra 29 kr. Der er fri fragt til pakkeshop ved køb over 599 kr. 

Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland.

Dine varer sendes med GLS. I særlige tilfælde med tung vægt anvendes PostNord.

Der leveres varer alle ugens hverdage. Varer der købes i weekenden bliver sendt om mandagen. Din vare vil blive leveret 2-4 hverdage efter bestillingen.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

I tilfælde af at du ikke får afhentet din pakke i tide og den efterfølgende bliver sendt retur til os fra pakkeshoppen, vil du selv skulle afholde udgiften for at få din pakke sendt igen fra vores lager. 

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader, der er opstået som følge af dårlig vedligeholdelse, ukorrekt betjening, vold eller andre metoder, der ikke er godkendte. Du skal reklamere så hurtigt som muligt, eller indenfor "rimelig tid", efter du har opdaget manglen/fejlen. Du skal desuden angive den præcise fejl eller mangel ved produktet.      

 

Ved reklamationer returneres varen til:

BetterFitness ApS

Avedøreholmen 84

2650 Hvidovre

 

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav eller til afhentning på andre adresser end den ovenstående.

 

Fortrydelsesret

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag:

- Hvor du modtager ordren.

- Hvor du får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 30 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen kan gives pr. mail på: info@betterfitness.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du sende varen til:

 

BetterFitness ApS

Avedøreholmen 84

2650 Hvidovre

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

- Forseglede fødevarer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har tilkendegjort, at du vil annullere dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind (f.eks. en yderligere papkasse) således, at den originale emballage/æske ikke bliver ødelagt. Returneres varen ikke i den originale emballage er der risiko for en forringelse af dens værdi, hvilket kan resultere i en reduktion af returbeløbet. Varen der returneres, skal være i ubrugt stand. Det er ikke muligt at returnere kosttilskud/fødevarer jf. ’Varer undtaget fortrydelsesretten’ i afsnittet Fortrydelsesret. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og indtil vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varer der returneres skal sendes og leveres direkte til vores adresse, da vi ikke afhenter returnerede pakker på andre adresser.

Det er muligt at købe en returlabel gennem vores returportal:

BetterFitness returportal

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, hvis din håndtering af varen går ud over det, der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord vurdere varen, som hvis du vurderede den i en fysisk butik, men den må ikke tages i brug.

 

Hvis varen er håndteret udover det, der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet.

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur. Du skal dog selv betale fragtomkostningen for at returnere varen. 

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Bytteret

Du er velkommen til at bytte din ubrugte vare til f.eks. en anden størrelse. Hvis du ønsker at bytte din vare, skal du give os skriftlig besked. Du skal selv betale for fragt/porto for at returnere varen. Du bedes vedlægge en note med ordrenummeret og dit navn sammen med varen, der skal returneres. BetterFitness betaler fragten for at sende den nye vare til dig.  

 

Nyhedsbrev

Vi tager forbehold for eventuelle fejl og ændringer i de angivne priser på produkter i vores nyhedsbreve. Hvis du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev og ikke længere ønsker at modtage det, kan du til enhver tid afmelde det ved at sende os en e-mail.

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

 

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Oplysning om hvad du har købt

 

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for BetterFitness ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret. 

 

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/