Fortrydelsesret

Der gives 30 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag:

- Hvor du modtager ordren.

- Hvor du får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 30 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen kan gives pr. mail på: info@betterfitness.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du sende varen til:

 

BetterFitness ApS

Howitzvej 48, 3.mf

2000 Frederiksberg

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Varer undtaget fortrydelsesretten:

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

- Forseglede fødevarer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har tilkendegjort, at du vil annullere dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind (f.eks. en yderligere papkasse) således, at den originale emballage/æske ikke bliver ødelagt. Returneres varen ikke i den originale emballage er der risiko for en forringelse af dens værdi, hvilket kan resultere i en reduktion af returbeløbet. Varen der returneres, skal være i ubrugt stand. Det er ikke muligt at returnere kosttilskud/fødevarer jf. ’Varer undtaget fortrydelsesretten’ i afsnittet Fortrydelsesret. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering, og indtil vi har modtaget den retur.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varer der returneres skal sendes og leveres direkte til vores adresse, da vi ikke afhenter returnerede pakker på andre adresser.

Det er muligt at købe en returlabel gennem vores returportal:

BetterFitness returportal

 

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, hvis din håndtering af varen går ud over det, der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men den må ikke tages i brug.

 

Hvis varen er prøvet udover det, der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt. Det betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet.

 

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur. Du skal dog selv betale fragtomkostningen for at returnere varen. 

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Bytteret

Du er velkommen til at bytte din ubrugte vare til f.eks. en anden størrelse. Hvis du ønsker at bytte din vare, skal du give os skriftlig besked. Du skal selv betale for fragt/porto for at returnere varen. Du bedes vedlægge en note med ordrenummeret og dit navn sammen med varen, der skal returneres. BetterFitness betaler fragten for at sende den nye vare til dig.  

 

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader, der er opstået som følge af dårlig vedligeholdelse, ukorrekt betjening, vold eller andre metoder, der ikke er godkendte. Du skal reklamere så hurtigt som muligt, eller indenfor "rimelig tid", efter du har opdaget manglen/fejlen. Du skal desuden angive den præcise fejl eller mangel ved produktet.      

 

Ved reklamationer returneres varen til:

BetterFitness ApS

Howitzvej 48, 3.mf

2000 Frederiksberg

 

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav eller til afhentning på andre adresser end den ovenstående.